INDUSTRIAL PACKAGES


We cover all the industrial packaging range from boxes to foldable chests from plywood to heavy oversized packaging

Various industrial relocations – anti-corrosion maritime packages – phytosanitary treatments for wood


WE OFFER SERVICES OF INDUSTRIAL PACKAGING AT THE CUSTOMERS PREMISES


Cabinete Telecomunicatii


Ambalare completa compusa dintr-o caseta de placaj si folie ESD + ambalaj spuma interior. Solutie de ambalare standard pentru toate fluxurile. Buna protectie impotriva socurilor si vibratiilor.

Telefoane Mobile


Ambalare ce reduce daunele, fiind implementata in toata lumea. Beneficii: Solutii de ambalare in conditii de siguranta. Se reduc furturile. Rezistenta buna pentru a optimiza stivuirea in camioane.

Ambalare RBS


Ambalare compusa din paleti din lemn si placaje interioare. Beneficii: Solutie de ambalare ergonomica personalizata. Mecanisme de blocare pentru siguranta produselor.

Surse Alimentare


Ambalare a produselor sensibile la soc, vibratii si coroziune. Materiale ce asigura protectia produselor. Asamblare simpla; accesorii din lemn. Produsul nu necesita niciun alt tratament dupa ambalare.

Monede si Bancnote


Ambalare ce asigura stivuire si manevrabilitate. Ambalajul poate face fata presiunii create de monede (350 kg - 600 kg). Transport securizat.

Rulouri de Cupru


Ambalare industriala. Beneficii: Protectie superioara a recipientului de depozitare. Economii anuale in transporturile maritime. Abordarea problemelor legate de spatiul de stocare.

Marfuri Periculoase


Ambalare ermetica a produselor. Beneficii: Manevrare usoara si acces rapid la produsele continute. Cutii formate din placaj solid pentru protectie optima. Reducerea timpului de ambalare.

Transportoare Marfa


Ambalare compusa din cutii de placaj demontabile si mai rezistente decat cutiile din lemn. Ambalajul de export este in conformitate cu reglementarile internationale sanitare.

Cilindri Gaz si Chimicale


O solutie inovatoare de protectie exterioara: casete de placaj de mesteacan si profile de otel. Beneficii: Costuri de transport dus-intors si maritim reduse. 3 tipuri de cutii pentru toate dimensiunile de gaz.